21 Nisan 2012 Cumartesi

Pinlove Arçelik

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de Pinterest her geçen gün kullanıcı sayısını hızla arttırırken, özellikle kadın kullanıcı profili olan bu yepyeni platformun firmalar tarafından da aktif şekilde kullanılmaya başlanması kaçınılmazdı. Türkiye’de Pinterest’i aktif şekilde kullanan firmalardan birisi Arçelik oldu. 
Arçelik renkli çamaşır makinelerinden oluşan In Love serisi için Pinterest’de bir yarışma başlattı. Yarışmaya katılmanın temel koşulu içinde "pinlovearçelik" geçen bir başlıkla yaratacağınız tasarımlarınızın içinde In Love serisi bir çamaşır makinesinide kullanmanız. Panonuzun Vogue Türkiye’nin editörleri tarafından değerlendirileceği yarışma 24 Nisan’a kadar devam edecek. Yarışma ile ilgili deyalı bilgiyi http://www.facebook.com/arcelik adresinde bulabilirsiniz.
Yapısı gereği bu tip keyifli ve yaratıcı iletişim çalışmaları için son derece uygun bir mecra olan Pinterest önümünüzdeki günlerde firmalar tarafından çok daha yaygın olarak kullanılacak gibi gözüküyor. Pinterest'e "interest"i olmayan arkadaşlar bir kere daha düşünsün derim.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder